خانه / خبر تصویری / از پژوهشگران برتر دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار تجلیل شد

از پژوهشگران برتر دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار تجلیل شد

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار از برگزاری مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر این دانشگاه خبر داد.

دكتر امیرحسین الهامی راد با اشاره به فرارسیدن روز پژوهش گفت: «به همین مناسبت طی مراسمی با حضور جمعی از مسئولان شهرستان، هیئت‌رئيسه، استادان، كاركنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار، از چهره‌های برتر پژوهشی این دانشگاه تجلیل شد.»

وی با اشاره به درخشش اعضای هیئت‌علمی، پژوهشگران و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار گفت: «با توجه به این مهم، بر آن شدیم به‌منظور قدردانی از تلاش‌های علمی و پژوهشی این عزیزان، در روز پژوهش، طی مراسمی از آن‌ها قدردانی شود.»
شایان گفتن است که طی این مراسم آز آقایان دکتر توکلی پور و دکتر ناعمی و خانم دکتر وثوقی به ترتیب در گروه های صنایع غذایی؛ علوم تربیتی و زبان انگلیسی به عنوان اساتید برتر پژوهشی تقدیر به عمل آمد. در ادامه آقای مهندس محمد مهدی نعمت شاهی دانشجوی دکترای پژوهش محور در رشته صنایع غذایی به عنوان عضو برتر باشگاه پژوهشگران و نخبگان معرفی گردید. همچنین از فعالان بخش های مختلف حوزه پژوهش از جمله مجموعه کتابخانه ها؛ آزمایشگاه ها؛ فناوری اطلاعات و ستاد اجرایی همایش ملی عطاملک جوینی تقدیر به عمل آمد. در پایان به چهار نفر از دانشجویان برتر در زمینه کتابخوانی نیز هدایایی تقدیم گردید.
معاون پژوهش و فناوری واحد سبزوار با تشریح برنامه‌های این حوزه در هفته پژوهش گفت: «برگزاری طرح تحول صنعت حسابداری؛برگزاری همایش شبکه های مجازی، برگزاری نمایشگاه، سخنرانی و مسابقه اسكیس (طراحی با دست) توسط دانشجویان گروه معماری، برگزاری نمایشگاه كتاب‌های منتشرشده توسط واحد سبزوار؛ برگزاری برنامه فراخوان ایده(ایده شو) و ارائه خدمات رایگان پایش سلامت توسط جمعیت دانشجویی هلال‌احمر دانشگاه از جمله برنامه‌های برگزارشده در هفته پژوهش بود.»

_MG_3606 _MG_3610 _MG_3640

_MG_3644