خانه / خبر تصویری / برگزاری سخنرانی علمی با عنوان کاربرد ژنتیک در علوم گیاهی

برگزاری سخنرانی علمی با عنوان کاربرد ژنتیک در علوم گیاهی

با پیگیری انجمن علمی زیست شناسی و همکاری معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار، ساعت ۱۲ روز یکشنبه ۲۳ آبان، سمینار علمی با سخنرانی آقای دکتر متین جامی معینی از اعضای هیأت علمی گروه زراعت و اصلاح نباتات دانشگاه انجام شد.

این سخنرانی با عنوان کاربرد ژنتیک در علوم گیاهی و هدف از برگزاری آن آشنایی دانشجویان رشته زیست‌شناسی سلولی مولکولی گرایش ژنتیک با کاربرهای ژنتیک در علوم مختلف گیاهی برگزار گردید.

محورهای این همایش شامل:

• زمینه‌ها و گرایش‌های مختلف علم ژنتیک
  • اهمیت استفاده از فناوری‌های نوین در علوم گیاهی
  • روش‌های کلاسیک و مدرن مورد استفاده در به‌نژادی گیاهان
  • اهمیت کاربرد تکنيک مهندسی ژنتیک در بيوتکنولوژی
  • کاربردهای ژنتیک و بیوتکنولوژی در به‌نژادی گیاهان و تولید
  • مزایا و معایب گیاهان تراریخته

این همایش با حضور سرکار خانم دکتر نجفی،جناب آقای مهندس مروی، حاج آقای براتی، مهندس کوشکی و اساتید رشته زیست شناسی برگزار شد.از جمله برنامه های این همایش، اجرای دکلمه ای توسط دانشجویان در رابطه با ایام سوگواری سالار شهیدان واربعین حسینی بود.

IMG_5179 IMG_5186 IMG_5194 IMG_5196 IMG_5199

مشاهده بیشتر

IMG_20160925_110017

تجهیز skill lab پرستاری