خانه / اخبار و اطلاعیه‌ها / تسهیلات نظام وظیفه تخصصي براي افراد فعال در شرکت‌هاي دانش‌بنيان

تسهیلات نظام وظیفه تخصصي براي افراد فعال در شرکت‌هاي دانش‌بنيان

معاونت علمی و فناوری رییس جمهور و بنیاد ملّی نخبگان به منظور پشتیبانی از فعالیت‌­های تخصصی دانش‌آموختگان برترِدانشگاهي که به فعالیت‌­های فنّاورانه اشتغال دارند، تسهیلات نظام ­وظیفۀ تخصصی را براي افراد فعال در شرکت‌هاي دانش بنيان، مستقر در مراکز رشد و پارک های علم و فناوری و فناور در نظر گرفته است.

توجه مهم:

فرد متقاضی پس از احراز امتیازهای لازم، به ستاد کل نیروهای مسلح معرفی می شود و بعد از اجرای پروژه پژوهشی مورد نیاز یکی از سازمان‌های دفاعی یا دولتی کشور، کارت پایان خدمت خود را دریافت می نماید.

–  در طول انجام پروژه تحقیقاتی، فرد متقاضی بر حسب صلاح‌دید سازمان دفاعی یا دولتی، می تواند بصورت پاره وقت در محل آن سازمان حضور یابد و ارتباط کاری خود را با شرکت دانش بنیان حفظ نماید.

–  افرادی که در شرکت‌های همکار دفاعی (عضو مرکز سمتا، وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح) فعالیت دارند، می توانند بر روی پروژه مرتبط در داخل خود شرکت فعالیت نمایند و کارت پایان خدمت دریافت کننند که لازم است برای هماهنگی به مرکز سمتا مراجعه نمایند.

دانلود فایل شیوه نامه خدمت سربازی

جهت کسب اطلاعات بیش تر به وبسایت زیر مراجعه نمایید:

سایت معاونت علمی و فناوری رییس جمهور و بنیاد ملّی نخبگان