خانه / اخبار و اطلاعیه‌ها / خبرها / همایش معماری دفاعی امنیتی نظام اسلامی آذر ۹۷
tmb_1_1809170632356

همایش معماری دفاعی امنیتی نظام اسلامی آذر ۹۷

tmb_1_180917063236

دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی نخستین همایش ملی «معماری دفاعی امنیتی نظام اسلامی در افق چشم‌انداز ۱۴۰۴ (فرصت‌ها، تهدیدها)» را با هدف تبیین اندیشه و توسعه گفتمان معماری دفاعی امنیتی نظام اسلامی برگزار می‌کند.

به گزارش خبرنگار حوزه دفاعی و امنیتی گروه سیاسی خبرگزاری آنا، دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی در نظر دارد آذر ماه نخستین همایش ملی «معماری دفاعی امنیتی نظام اسلامی در افق چشم‌انداز ۱۴۰۴ (دانا)» را با هدف تبیین اندیشه و توسعه گفتمان معماری دفاعی امنیتی نظام اسلامی(دانا) برگزار کند.

تبیین چیستی و چرایی معماری دانا در مبانی، اصول و اندیشه‌های امامین انقلاب اسلامی، تبیین نظریه‌ها، الگوها، نظام‌ها و قابلیت‌های معماری دانا در ابعاد سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، نظامی، زیست‌محیطی، علم و فناوری، فضای سایبر و رسانه، حقوقی و ژئوپلیتیک، ارکان جهت‌ساز و نقش آن‌ها در معماری دانا، ظرفیت‌‌ها، قابلیت‌ها و نظام الگوی اقتصاد مقاومتی در معماری دانا، شناخت محیطی، آینده‌پژوهی و نقش آن‌ها در معماری دانا، تحول در فناوری‌های نرم و سخت نوظهور و تأثیر آن‌ها در معماری دانا، به کارگیری تجربه‌های انقلاب اسلامی، هشت سال دفاع مقدس و مقاومت اسلامی در معماری دانا، ائتلاف‌سازی منطقه‌ای و بین‌المللی در معماری دانا، جمعیت و ظرفیت‌ها و توانایی‌های مردمی در معماری دانا، مطالعات تطبیقی معماری دفاعی امنیتی در سایر مکاتب و نظام‌های سیاسی از محورهای ده‌گانه این همایش هستند.

پژوهشگران می‌توانند حداکثر تا پایان مهر اصل مقالات خود را با مراجعه به نشانی www.cnf.sndu.ac.ir ارسال کنند.

مشاهده بیشتر

55

سومین جشنواره ملی و کنگره بین المللی علوم و فناوری سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی

قابل توجه اساتید محترم،دانشجویان،محققین و شرکت های دانش بنیان: لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر و …